51 هزار تن گوشت قرمز و سفيد در استان مرکزي توليد شد
اراک - ايرنا - رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره کل دامپزشکي استان مرکزي گفت: 51 هزار و 274 تن گوشت قرمز و سفيد امسال در کشتارگاه هاي دام و طيور اين استان توليد شده است.
به گزارش روز يکشنبه روابط عمومي اداره کل دامپزشکي استان مرکزي، دکتر
سيروس سلمان نژاد افزود: در سال جاري هشت هزار و 795 تن گوشت قرمز از 162
هزار و 604 راس دام سبک و سنگين با نظارت اين اداره کل در کشتارگاه هاي دام
اين استان توليد شده است.
وي ادامه داد: 872 راس لاشه دام سبک و
سنگين از کل دام هاي کشتار شده به دليل وجود بيماري هاي انگلي، لاغري و
پرخوني ضبط و معدوم سازي شده است.
رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و
مواد غذايي اداره کل دامپزشکي استان مرکزي بيان کرد: در اين مدت 18 ميليون و
256 هزار و 762 قطعه طيور با نظارت اين اداره کل در کشتارگاه هاي طيور اين
استان کشتار شده که از اين ميزان 42 هزار و 479 تن گوشت سفيد توليد شده
است.
دکتر سلمان نژاد افزود:از اين تعداد 306 هزار و 452 قطعه لاشه طيور
غير قابل مصرف تشخيص و توسط بازرسان اين اداره کل از چرخه مصرف خارج شد.
وي
ادامه داد: 67 هزار و 354 مورد بازرسي در اين مدت از واحدهاي توليد،
نگهداري و عرضه محصولات دامي استان انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال
گذشته 22 در صد افزايش داشته است.
رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي و
مواد غذايي اداره کل دامپزشکي استان مرکزي بيان کرد: يک هزار و 380 نمونه
برداري در بازديد از مراکز تحت نظارت از فرآورده هاي خام دامي توسط بازرسان
دامپزشکي استان مرکزي انجام و 28 هزار و 208 کيلو گرم فرآورده هاي خام
دامي در اين بازديد ها از واحدها توليد و عرضه محصولات خام دامي ضبط و
معدوم شد.
دکتر سلمان نزاد افزود: در جريان اين بازديدها 125 واحد متخلف بهداشتي به مراجع قضايي معرفي شده است.
رئيس
اداره نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي اداره کل دامپزشکي استان مرکزي
از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتي مراتب را در اسرع
وقت از طريق تماس با سامانه اطلاعرساني 1512 به اداره کل دامپزشکي اطلاع
رساني کنند.
استان مرکزي با 12 شهرستان، و يک هزار و 539 روستا، داراي
622 واحد مرغداري صنعتي، 491 واحد گاوداري صنعتي و 191 واحد کارگاه پرورش
آبزيان است.